Iratmegsemmisítés

Megsemmisítési szolgáltatásunk

Ma napjainkban a tapasztalatok szerint a cégek nagy része – lehet, hogy az Öné is-nem gondoskodik megfelelően a bizalmas adatokat tartalmazó iratok teljes körű és végleges megsemmisítéséről. Ezek legtöbbször a papírkosárba, majd az irodából kikerülve a kommunális hulladékkal együtt, bárki számára könnyen hozzáférhetővé válnak. Az ilyen eljárás nem csupán korszerűtlen, hanem az adatvédelmi előírásokat is megsérti.

Cégünk az átadott leselejtezett iratokat szigorú szabály szerinti, biztonságos megsemmisítéséről gondoskodunk, az adatvédelmi, titoktartási és környezetvédelmi jogszabályok figyelembevételével. A kiselejtezett iratanyagot zárt technológiával, szigorú eljárási renddel, zúzással a megfelelő körülmények között partner cégünk megsemmisíti. A munkafolyamatról minden esetben iratmegsemmisítési jegyzőkönyv készül. Igény szerint a folyamat megrendelőink számára személyesen is megtekinthető, illetve videofelvételt is készíthetünk az iratmegsemmisítésről. Mind a szállítás, mind a megsemmisítés során kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelem megvalósulására, hogy bizalmas céges információk harmadik fél kezébe ne kerüljenek.

Megsemmisítési szolgáltatásunk egyszerű, gyors, teljes körű és környezetkímélő megoldást kínál a folyamatosan, időszakosan vagy alkalmanként keletkező feleslegessé vált papírdokumentumok megsemmisítésére. Mind a szállítás, mind a megsemmisítés során kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelem megvalósulására, hogy bizalmas céges információk harmadik fél kezébe ne kerüljenek. A megsemmisítés partner cégünk üzemében történik nagy teljesítményű géppel, darálási eljárással történik a DIN 66399 szabvány előírásainak megfelelően. A képződött végtermék újrahasznosításra kerül. A megsemmisítés teljes folyamata az elszállítástól a megsemmisítésig dokumentált, és a megsemmisítésről minden esetben megsemmisítési jegyzőkönyvet állítunk ki. Szolgáltatásaink:  Iratok rendszerezése és selejtezése  Iratmegsemmisítés  Iratgyűjtő konténer kihelyezése Iratok rendszerezése és selejtezése Az érvényben lévő Iratkezelési Szabályzat értelmében és a törvényi előírásoknak megfelelően cégünk elvégzi a megrendelő iratselejtezési munkáit. A selejtezésre előkészített iratanyagokról selejtezési jegyzőkönyvet készítünk, és szükség esetén, ha a megrendelőre vonatkozik a magánlevéltári anyag védelméről szóló törvényi előírás, akkor az illetékes Levéltárral történő egyeztetést cégünk lebonyolítja. A további megőrzést igénylő dokumentumokat archiváló dobozokba rendszerezzük, a selejtezésre előkészített iratokat pedig nagy szakítószilárdságú zsákokba csomagoljuk. További megőrzést igénylő iratok esetén kialakítjuk irodájának működése során leghatékonyabban alkalmazható irattári rendet annak érdekében, hogy az iratanyagok átláthatóak és könnyen visszakereshetőek legyenek. Megrendelőink számára jelentős segítséget jelent az évek során felhalmozódó iratanyag szabályszerű leselejtezésére vonatkozó szolgáltatásunk. Az iratselejtezés által partnereink jelentős tároló helyet takaríthatnak meg, csökkenthetik az iratanyag tárolási, kezelési költségeit.

Iratmegsemmisítés

A leselejtezett iratok szigorú szabály szerinti, biztonságos megsemmisítéséről gondoskodunk, az adatvédelmi, titoktartási és környezetvédelmi jogszabályok figyelembevételével. A kiselejtezett iratanyagot zárt technológiával, szigorú eljárási renddel, zúzással a megfelelő körülmények között a partner cégünk megsemmisíti. A munkafolyamatról minden esetben iratmegsemmisítési vagy megsemmisülési jegyzőkönyv készül. Igény szerint a folyamat a megrendelőink számára személyesen is megtekinthető, illetve videofelvételt is készíthetünk az iratmegsemmisítésről. Költözés vagy a lejárt őrzési idejű iratok selejtezése során keletkező nagyobb mennyiségű iratanyag esetén ajánljuk egyszeri megsemmisítési szolgáltatásunkat. A szállítás előkészítéséhez igény szerint – külön díjazás ellenében – csomagolóanyagot (zsák, doboz), illetve munkaerőt is biztosítunk. Iratgyűjtő konténer kihelyezése

Vállaljuk a napi munkavégzés során az irodájában keletkező, bizalmas természetű, selejtezésre szánt iratok rendszeres begyűjtését, és megsemmisítését. Megoldásunk az Ön irodájában elhelyezett, egyedi és azonosítható biztonsági záró elemmel lezárt, újrahasznosított papírból készült esztétikus gyűjtőkonténerekre épül. Egy-egy gyűjtőkonténer kb. 60 kg selejt irat befogadására alkalmas. Ezeket a konténereket a megrendelővel történt megállapodástól függően előre meghatározott időközönként rendszeresen, vagy esetileg, amikor a konténer megtelt akkor cseréljük üresre. Megoldásunkkal biztos lehet abban, hogy bizalmas információi nem kerülnek illetéktelen kezekbe, valamint megszabadul az iratdarálók sokszor nehézkes használatától. A gyűjtőkonténerek ára magában foglalja a teljes szolgáltatást, így nagyon könnyen tervezhetőek az ezzel kapcsolatos költségeik. Bizalmas iratok rendszeres helyszíni begyűjtése irodatérben elhelyezhető biztonsági konténerekben Modern megjelenésű, ergonomikus kivitelű, a legtöbb irodai környezethez jól illeszkedő tartós, nagy teherbírású karton konténer, tetején nyílással ellátott gyűjtő doboz. Megsemmisítő konténer kihelyezését a vállalatok iratkezelési tevékenységének kiegészítéseként, a folyamatosan képződő, feleslegessé vált papír dokumentumok gyűjtésére ajánljuk.